viernes, 29 de noviembre de 2013

Calendari

Hui han tancat Canal 9. 
Jo sóc de les que no el veia, de vegades l'oratge, però no volia que passes açò, doncs era la televisió autonòmica. Pot paréixer una contradicció que una persona com jo, que exigeix més atenció a la situació de les persones amb diversitat funcional no recolze el que diu el senyor Fabra, doncs, segons ells, els diners estalviats aniran a recursos socials. Però com de l'experiència s'aprén, jo sé per anys de menys preu al nostre col·lectiu i als drets socials, humans i mediambientals en general que això no ho complirà.

Arguments, els que vulgueu, el Repagament sanitari, el Repagament d'ajudes tècniques, l'eliminació de la poqueta educació inclusiva que hi havia...

Ah! i un de bàsic si creus en els drets humans no beneficies als amics per a construir residències, pagues assistència personal a qui o necessita.

Així que ara em pregunte: on viuran les tortugues ninja que veia de joveneta?, a quin planeta anirà Doraemon i seriosament on veuran les persones sodomudes i tots els Valencians les notícies més properes?

M'agradaria haver gaudit d'una Radio Televisió Valenciana amb objectius constructius, educatius, que formara i informara als ciutadans de totes les noves formes de fer, que els ensenyara com està empoderant-se el món, que els mostrara els projectes d'agricultura ecològica que hi ha per tot arreu del Pals Valencià, que recuperan la nostra terra, les nostres llavors. Un mitjà que parlara amb la gent que recupera els pobles abandonats, que donara veu als que fan cessions d'us de cases a persones desnonades, que mostrarà les entitats que cooperen amb el sud per ensenyar-nos les coses importants de la vida.

I per suposat haguera estat encantada que donara en primícia que per fi les persones amb diversitat funcional que necessiten suports generalitzats del País Valencià han aconseguit el seu dret de tindre assistència personal el temps que necessitaren per poder dur endavant el seu pla de vida.

Canal9, ja el tornarem a trobar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario